Bereik meer klanten
                met betere teksten

Nieuwe website? Vergeet de juiste tekst niet!

Als ondernemer wil je succesvol zijn. Een forse investering in een nieuwe website doe je niet om een prijs te winnen voor de mooiste website die nooit wordt bezocht. Je nieuwe website is jouw stap naar online succes.


De juiste woorden
Als het gaat om teksten voor je nieuwe website, zal je zelf zeggen “ik ken mijn eigen verhaal toch het beste, dat kan ik dan toch zelf ook op mijn nieuwe website schrijven?” Daar heb je wel een beetje gelijk in, want iemand anders kent jouw bedrijf inderdaad (nog) niet zo goed als jij, maar een goede copywriter kan goed luisteren en jouw verhaal vertalen naar een krachtige oplossingsgerichte tekst. Een tekst waarvan de woorden zorgvuldig zijn gekozen en die naadloos aansluit bij de behoefte en vraag van de bezoekers van je nieuwe website.


Filteren
Een ervaren copywriter met een marketing achtergrond, hoort je verhaal aan en telkens als hij iets hoort dat bijzonder is, klinkt er een soort van ‘ping’ in zijn hoofd dat zegt: “daar moeten we wat mee doen”. Zo wordt uit jouw verhaal precies datgene gefilterd wat jouw potentiële klanten willen lezen.


Geloofwaardigheid
Maak je geen zorgen dat jouw eigen verhaal uit het oog verloren wordt, want een ervaren copywriter is een goede verhalenverteller. Die verhalen moeten rond zijn, maar ook logisch, krachtig en actie gericht. Alleen dan komen ze geloofwaardig over en geloven de bezoekers van je nieuwe website ook echt wat je daar verteld.


Puntjes op de i
Een ervaren copywriter is niet snel tevreden over een tekst. Zeker niet voordat de puntjes op de i zijn gezet. SEO is zo’n puntje. SEO (Search Engine Optimalisation) is niet de grootste vriend van een copywriter, maar onmisbaar als het gaat om hoog in Google te kunnen scoren. Het is dan de kunst om de juiste balans vinden tussen creativiteit en vindbaarheid.


Mooi én goed bezocht
Zijn jouw bezoekers welkom en ben je overtuigd van de waarde van een goede tekst voor jouw nieuwe website? Dan ben je bij CrossContext aan het juiste adres. We komen graag met je in contact om samen een goed verhaal te schrijven voor jouw unieke website. Unieke teksten doen wonderen en als we vervolgens de juiste zoekwoorden (en andere SEO-trucjes) toepassen, dan zal je de mooiste website krijgen, die ook nog eens goed wordt bezocht.